Informatie met betrekking tot COVID-19/Coronavirus

Beste klanten en relaties van Van der Spek-Vianen B.V.,

Onze medewerkers en ons bedrijf staan bekend om de ongeëvenaarde service, die wij verlenen aan onze klanten. Ondanks de problemen die we nu allemaal ondervinden met het coronavirus willen wij proberen onze service zoveel mogelijk in stand te houden, zodat u geen zorgen hoeft te hebben over de continuïteit van uw materieel. Om besmetting te voorkomen, gaan wij vanaf nu als volgt te werk:

Algemeen:

Wij hebben besloten zoveel mogelijk mensen thuis te laten werken, zolang dit onze service aan u, niet in gevaar brengt. Al onze mensen zijn via hun normale telefoonnummers, hetzij thuis, hetzij in Vianen of Hardenberg bereikbaar en kunnen u helpen, uiteraard zijn we ook per mail bereikbaar.

Onderdelenmagazijn:

Onderdelen kunnen gewoon per telefoon of e-mail besteld worden, al onze medewerkers zijn beschikbaar. Mocht u toch onderdelen willen halen in Vianen of Hardenberg, geef dit dan aan, dan kan onze medewerker de procedure met u hiervoor afstemmen. Onze voorkeur gaat echter uit naar het versturen van de onderdelen.

Servicemonteurs buitendienst:

Onze buitendienst is voor storingen en onderhoud beschikbaar. Onderdelen worden of bij u geleverd, of bij onze monteurs in de bus om contact te vermijden. Hierdoor kan soms wat vertraging ontstaan. U kunt op de gebruikelijke manier een afspraak maken. Onze monteurs hebben uiteraard de instructie om alle sociale contacten uit de weg te gaan en zullen dus geen handen schudden, of bij u in de kantine komen eten en dergelijke. Wij vragen u hier aan mee te werken, zodat we onze service aan u ook in deze lastige tijd, overeind kunnen houden.

Montageploegen Hoogbouw:

Ook onze montageploegen blijven voor u beschikbaar, ook hier geldt dat alle sociale contacten vermeden dienen te worden.

Werkplaatsen:

Onze werkplaatsen zijn actief en er wordt gesleuteld. Wij vragen u om onze werkplaatsen niet te bezoeken en vragen hiervoor nu reeds uw begrip. Machines die onderhoud of reparatie behoeven in Vianen of Hardenberg, kunnen na overleg gebracht worden. Graag stemmen we telefonisch met u af, hoe dit kan plaatsvinden.

Kantoren:

Onze kantoren zijn gewoon bereikbaar en alle medewerkers zijn bereikbaar. Wij vragen u onze kantoren niet te bezoeken en te proberen alles via telefoon of email te doen.

Wij bedanken u voor de medewerking en stellen alles in het werk, om onze service in stand te houden en uw stilstand tot een minimum te beperken. We vragen uw begrip voor het feit dat sommige dingen wellicht wat meer tijd nodig zullen hebben. Uw en onze veiligheid staan bovenaan en dat zal ook altijd voorop staan in ons handelen. Samen met u komen we hier door heen en kunnen we onze relatie alleen maar verder bestendigen.

PRIMA corporate

Post- en bezoekadres

Voorraad, werkplaats en kantoor
Prima Equipment B.V.
Noorwegenweg 6
7772 TB  HARDENBERG

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 16.30 uur

Onderdeel van