Rijwerk, Rubber Tracks en Banden. De beste kwaliteit tegen de beste prijs!

Ruim vier jaar na de opening draait ITR Benelux op volle toeren.
Groeien doet het bedrijf nog steeds door continu te investeren in ontwikkeling, innovatie en nieuwe producten. Het succes laat zich verklaren door de snelle 24-uurs service en het zeer uitgebreide aanbod. ITR valt onder de USCO Group, één van de drie grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van A-kwaliteit rijwerk. USCO bezit meerdere fabrieken in Europa en Azië, hetgeen heeft geresulteerd in het breedste en diepste productaanbod en tevens de grootste voorraad rijwerkonderdelen. Voor montage, controle of advies over rupsonderwagens en -rijwerken is voor de Benelux een heel netwerk van specialisten opgetuigd. PRIMA Equipment is ITR Service Specialist en staat voor u klaar met een eigen werkplaats of service op locatie.

Rijwerkonderdelen, rubber tracks en banden.
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, vindt de volledige productie plaats in eigen fabrieken van moederbedrijf USCO. Nieuw is, dat ITR naast rijwerkonderdelen, rubber tracks en slijtdelen, voortaan ook banden voor wielladers en dumpers levert. Deze uitbreiding past in ons streven om totaalleverancier te zijn. Steeds vaker wordt er gekozen voor de kwaliteit en snelheid van ITR. Het marktaandeel van ITR groeit jaarlijks met tientallen procenten. ITR beschikt over het meest geavanceerde productieproces in de wereld. Hierdoor garanderen wij de beste prijs/kwaliteitverhouding. ITR Banden en Rijwerken zijn leverbaar voor alle bekende merken!

ITR biedt het compleetste assortiment van rijwerkonderdelen dat op de markt beschikbaar is.
Bij ITR Benelux doet u direct zaken met dé producent van rijwerkonderdelen, rubber tracks en banden. U geniet van het breedste en diepste assortiment. De meeste onderdelen direct uit voorraad leverbaar! Het assortiment omvat standaard graafmachine- en bulldozertoepassingen, naast een volledig assortiment van rijwerk en rijwerkonderdelen voor uitrustingen die voor asfalteren, boren en de bosbouw worden gebruikt. De productie-ervaring en expertise van ITR op het gebied van het ontwerpen van rijwerkonderdelen stellen het bedrijf heel goed in staat om op maat gemaakte oplossingen voor specifieke toepassingen te realiseren.

Post- en bezoekadres

Voorraad, werkplaats en kantoor
Prima Equipment B.V.
Noorwegenweg 6
7772 TB  HARDENBERG

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 16.30 uur

Onderdeel van