Monteur / Machinebouwer (al ingevuld)

Of het nu gaat om grote, gebruikte machines of installaties, wij zijn op zoek naar iemand die graag met dit grote materieel werkt en het in topconditie aflevert! Goed uitgevoerde revisiebeurten, reparaties en uitstekend vakmanschap, daar gaan we voor. Om deze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, zijn we op zoek naar fulltime uitbreiding (in dagdienst) voor ons team van 15 monteurs

De functie

Als onze monteur / machinebouwer ben je een allround vakman met kennis van mechatronica en ben je dagelijks verantwoordelijk voor het assembleren en afstellen van diverse machines/installaties. Ook het onderhoud + aanpassingswerkzaamheden zijn onderdelen van jouw takenpakket. Je reviseert voornamelijk stationaire installaties of machines. Hiervoor ben je werkzaam in dagdienst en werk je mee aan grote revisieprojecten. Je voert deze revisieprojecten zowel zelfstandig als met je team uit. Hierbij houdt je de voortgang van je projecten goed in de gaten en informeert en rapporteert hierover. Je inventariseert welke onderdelen aan vervanging toe zijn en geeft tijdig de bestelling van onderdelen door. Ook stel je machines af, controleert en test deze. En zie je nog mogelijkheden voor (product) verbetering, dan ga je hier mee aan de slag.

In deze afwisselende baan kun jij je passie en je vakmanschap meer dan kwijt. Je bent werkzaam in een ruim ingerichte werkplaats in Hardenberg en mag uiteindelijk het gereviseerde product weer bij de klant opbouwen en installeren (circa 2 weken per jaar), dus je ziet je eindproduct ook nog in werking!

Een greep uit onze projecten:

[pt_view id=”9335fb3lkd”]

Wat je dus precies gaat doen?
Het (de)monteren, repareren, reviseren, lassen en vervangen van onderdelen van voornamelijk stationaire installaties en het ombouwen/samenstellen, inregelen en testen van diverse machines. Ook draag je te allen tijde zorg voor de veilige werking van de installatie en waarborg je de kwaliteit.

Wat je met je mee brengt?
• Een opleiding op MBO- 3 of 4 niveau, in een technische richting;
• De kennis om technische tekeningen te lezen en goed te interpreteren;
• Een gezonde wil om netjes en gestructureerd je werk uit te voeren;
• Het vermogen om goed in een team samen te werken;
• Relevante werkervaring in de techniek.

Wat je van ons krijgt?
Een fulltime functie van 40 uur; Een baan in dagdienst, van half 8 tot half 5; Een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een vast contract! Over ons Vanuit ons kantoor en werkplaats aan de Noorwegenweg in Hardenberg, verkopen, verhuren en onderhouden wij gebruikte machines en stationaire installaties. Ook leveren wij onder- en aanbouwdelen van diverse merken, voor diverse klanten. Of het nu gaat om het reinigen, zandstralen, onderhouden, reviseren, repareren, herstellen en/of spuiten van materieel; wij hebben het allemaal onder 1 dak! Dus ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan? Eén waarbij je dagelijks mag werken in een moderne, allround werkplaats? Laat ons dan weten dat we je nieuwsgierig hebben gemaakt door je cv achter te laten. Een korte motivatie is welkom, maar niet noodzakelijk.

Stuur je cv vóór dinsdag 23 maart naar Lucienne Prenger: lucienne.prenger@dion.nl.
Voor vragen omtrent de functie kan er contact op worden genomen met Joost Bosscher, Operationeel Manager, vestiging Hardenberg: 0523-712437.

Post- en bezoekadres

Voorraad, werkplaats en kantoor
Prima Equipment B.V.
Noorwegenweg 6
7772 TB  HARDENBERG

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 16.30 uur

Onderdeel van