prima-verhuur-shadow

Bij PRIMA Equipment kunt u machines uit voorraad kopen. Wij hebben ook materieel beschikbaar om te huren in Nederland.

Machines huren

Denk hierbij vooral aan het huren van graafmachines, wielladers, overslagmachines en bulldozers, op basis van beschikbaarheid, voor een periode van minimaal één week (zonder machinist).

Uw contactpersonen:

Jethran Roeten
Email: jethran@PRIMAused.com
Mobiel: 06 1373 0123
Kantoor/ WhatsApp: 05232 0 8888

Roy Haverkotte
Email: roy@PRIMAused.com 
Mobiel/ WhatsApp: 06 5354 2038
Kantoor: 05232 0 8888

zegel-prima-verhuur-shadow

Als u tijdens de huur, technische vragen heeft, neemt u contact op met de werkplaats (0523712433 of  werkplaats@PRIMAequipment.eu).

Voor het huren van zeven, verwijzen wij naar: Hans JanssenVan der Spek Vianen B.V.

Vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Verhuurprijzen
Hieronder een indicatie van de verhuurprijs per week op basis van 40 draai-uren (en per dag van 8 uur ter informatie). Meer-uren worden evenredig berekend.

(Niet bindend, Wijzigingen voorbehouden, Minimale verhuurperiode is één week).

Voorwaarden
* De verhuurprijs is exclusief: BTW; 6% verzekeringspremie; transport; (de)montage; machinist; smeermiddelen; brandstof en andere vloeistoffen; onderhoud.
* Start van de verhuur is de dag van transport heen en het einde is de dag van transport terug, maar altijd minimaal 1 week.
* Klaar met huren? Meld dat tenminste twee werkdagen voor einde huur per E-mail:  info@PRIMAverhuur.nl en administratie@PRIMAequipment.eu.
* Voor meer voorwaarden, waar u mee akkoord gaat (naast de verhuurovereenkomst), als u bij ons huurt, verwijzen wij naar deze pagina: https://primaequipment.eu/verhuurvoorwaarden/.